Ετοιμαστείτε για καλοκαιρινό κάμπινγκ | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Ετοιμαστείτε για καλοκαιρινό κάμπινγκ

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Το καλοκαίρι μας κλείνει το μάτι. Ήρθε η ώρα για ξενύχτια, βραδινές βουτιές και κάμπινγκ . Για αυτό εξοπλίστείτε κατάλληλα.

Ήρθε η ώρα της καλοκαιρινής διασκέδασης. Πράγμα που σημαίνει μπάρμπεκιου με φίλους, ατελείωτες βουτιές στην θάλασσα και φυσικά κάμπινγκ στην φύση.  Ένα σπορ που αρέσει πολύ τόσο στους μεγάλους,όσο και στους μικρούς μας φίλους.


Εξοπολισμός κάμπινγκ

Αν έχετε αποφασίσει οι φετινές σας διακοπές να περιλαμβάνουν κάμπινκ σε τροχόσπιτο ή σε κάποια σκηνή, καλό θα ήταν να αρχίσετε τις απαραίτητες προετοιμασίες για να απολαύσετε αυτήν την εμπειρία στο έπακρο.  Είδη υγιεινής, πετσέτες και διάφορα σετ πιάτων είναι μερικά από τον βασικό εξοπλισμό που θα χρειαστείτε. Αυτό που δεν πρέπει όμως με τίποτα να αμελήσετε είναι τον φορητό φωτισμό σας.

Οι φακοί κεφαλής είναι από τα πλέον χρήσιμα κομμάτια όταν μιλάμε για κάμπινγκ. Στερεωμένοι πάντα πάνω σας, σας φωτίζουν και σας λύνουν τα χέρια για οποιαδήποτε δραστηριότητα θελήσετε να κάνετε κατά την διάρκεια της νύχτας

Παρόμοια ένας καλός φακός και μια δυνατή λάμπα θα είναι ο καλύτερος σας σύντροφος στην διάρκεια της κατασκήνωσης σας. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία διαφορετικών μεγεθών και τύπων.  Από τους μικρούς, μέχρι τους μεγαλύτερους φακούς σε στυλ προβολέων. Θα σας φωτίζουν το δρόμο και θα σας κάνουν την διαμονή παιχνιδάκι..


Μια λάμπα προσφέρει την έξτρα πινελιά που χρειάζεται κάθε χώρος κατασκήνωσης. Τοποθετήστε την στο τραπέζι και καθίστε άνετα γύρω της με τους φίλους σας, απολαμβάνοντας την καλοκαιρινή βραδιά σας. Μια λάμπα παραφίνης είναι ιδανική επιλογή.





Για τους μικρούς μας φίλους

Τα διάφορα είδη λαμπτήρων ή φακών αποτελούν ένα πολύ σημαντικό, ακόμη και απαραίτητο μέρος του κάμπινγκ τόσο για του ενήλικες όσο όμως και για τα παιδιά. Είτε ταξιδεύουν μόνα τους σε μια καλοκαιρινή κατασκήνωση, είτε είναι μαζί σας, σίγουρα ένα μικρό φωτάκι που θα είναι μόνο δικό τους, αναμφισβήτητα θα τα έκανε χαρούμενα, οπως για παράδειγμα κάποιο είδος φακού κεφαλής. Μια άλλη καλή πρόταση είναι οι παιδικοί προβολείς ή οι φορητές παιδικές λάμπες, χάρη στις οποίες δεν θα φοβούνται κατά την διάρκεια του ύπνου τους. Το έξτρα μπόνους, είναι ότι οι περισσότερες από αυτές απενοργοποιούνται αυτόματα την κατάλληλη στιγμή.

Μην ξεχάσετε τα καύσιμα τους

Τα φορητά φωτιστικά μπορεί να αποτελούν την καλύτερη πρόταση για μια εύκολη και απολαυστική διαμονή μας στο κάμπινγκ, ωστόσο, είναι απαραίτητο να μην ξεχάσουμε τι χρειάζονται για να μας προσφέρουν το άπλετο φως τους. Και φυσικά ναι, είναι οι μπαταρίες.  Το κάθε φωτιστικό, απαιτεί και την δική του μπαταρία.  Για κάποια θα χρειαστείτε μικρές, μικροαλκαλινές μπαταρίες, και για κάποιες άλλα θα χρειαστείτε μεγαλύτερες. Το μυστικό είναι να προμηθεύεστε πάντα περισσότερες, ώστε να έχετε αρκετό απόθεμα, σε περίπτωση που σας τελειώσουν. Στο e-shop μας θα βρείτε μπαταρίες μίας χρήσης και επαναφορτιζόμενες σε μεγάλη ποικιλία και ασυναγώνιστες τιμές.


Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i