Οι αγορές στο Fotistikosmos αξίζουν τον κόπο | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Οι αγορές στο Fotistikosmos αξίζουν τον κόπο

Οι αγορές στο Fotistikosmos αξίζουν τον κόπο
Σχετικά με μια αγορά

Ζωή

Στο Fotistikosmos, προσπαθούμε να κάνουμε τις αγορές των πελατών μας όσο το δυνατόν πιο εύκολες. Γι' αυτό η δωρεάν αποστολή και οι 60 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων είναι αυτονόητες στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Εμείς ξέρουμε ότι ένας ικανοποιημένος πελάτης θα επιστρέψει και γι' αυτό αφιερώνουμε τις μέγιστες προσπάθειές μας για να μπορέσουμε να προσφέρουμε ένα καλά οργανωμένο e-shop γεμάτο έμπνευση, άνετες αγορές και γρήγορη και αξιόπιστη παράδοση. Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις των πελατών συνεχίζουν να αυξάνονται και τγι' αυτό προσαρμόζουμε συνεχώς την γκάμα μας στις τρέχουσες ανάγκες των πελατών και αναζητούμε νέους τρόπους για να κάνουμε τις αγορές μας πιο βολικές και άνετες.  


Δωρεάν αποστολή και διευρυμένη περίοδος επιστροφής


  • Θέλουμε οι πελάτες μας να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη κατά τις αγορές τους, γι' αυτό προσφέρουμε δωρεάν αποστολή για τα στάνταρ προϊόντα, όταν φτάνουν σε μια συγκεκριμένη αξία παραγγελίας.
  • Επεκτείναμε επίσης την τυπική περίοδο για την επιστροφή των προϊόντων σε 60 ημέρες. (Μόνο για τους πελάτες-καταναλωτές, δηλαδή αν δεν συμπεριλάβατε ταυτότητα ή ΑΦΜ στην παραγγελία σας). Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στους Όρους και προϋποθέσεις για επιχειρήσεις.


Πολύ μεγάλη ποικιλία και γρήγορη παράδοση


  • Ταυτόχρονα, προσφέρουμε προϊόντα από περισσότερες από 200 μάρκες φωτιστικών και διαθέτουμε 50 χιλιάδες τύπους προϊόντων που οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από τις καλά οργανωμένες κατηγορίες.
  • Μέχρι σήμερα, έχουμε παραδώσει πάνω από 4 εκατομμύρια παραγγελίες και τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, ολοκληρώσαμε την κατασκευή μιας νέας σύγχρονης αποθήκης, η οποία θα μας επιτρέψει να ανταποκριθούμε ταχύτερα στην αυξανόμενη ζήτηση για την γκάμα των προϊόντων μας.



Κάνουμε τη δουλειά μας με αφοσίωση και επιθυμία για βελτίωση και οι χιλιάδες θετικές κριτικές από ικανοποιημένους πελάτες, καθώς και η επανειλημμένη ένταξη της εταιρείας μας στην κατάταξη των ηγετών του ευρωπαϊκού ηλεκτρονικού εμπορίου, αποτελούν απόδειξη ότι καταφέρνουμε να είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τους πελάτες μας, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα, εύστοχες συμβουλές, αλλά και έμπνευση για να φέρουν περισσότερο φως στο σπίτι τους.



Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i